Søg

  Dørhåndtag med livstidgaranti

  Drømmer du om et dørhåndtag i en luksuriøs sammensmeltning af design og kvalitet?  Med det originale Creutz dørhåndtag fra Søe-Jensen & Co. får du et tidløst design der patinerer elegant og er let at blankpolere. Det er håndværk du kan regne med, hvorfor vi også tilbyder livstidsgaranti på alle vores dørgreb. 

  Vi er stolte af kunne tilbyde dig det samme traditionelle håndværk som vi i 150 år har tilbudt Amalienborg, Hotel Nimb og mange, mange flere. 

  Hvorfor Creutz?

  Creutz-grebet blev lanceret i 1890 og har lige siden været vores mest populære dørgreb. I over 100 år har det prydet Amalienborg, Kokkedal slot samt utallige hjem Danmark over med tre centrale elementer

  ·      Stilrent design i ny renæssancestil

  ·      Solid konstruktion

  ·      Lang levetid

  Hvordan laver vi et Creutz dørgreb?

  Et Creutz dørhåndtag er sandstøbt i meget ren messing, herefter er det slebet og blankpoleret i hånden. Det kommer ulakeret, hvilket betyder, at det patinerer smukt over årene og meget let kan holdes skinnende blankt. Vi laver vores dørhåndtag i hånden og sikrer os at intet produkt forlader værkstedet uden at have gennemgået ekstensiv kvalitetskontrol. 

  Mit Creutz

  Et dørhåndtag skal komplimentere hjemmet. Derfor producerer vi Creutz i en række variationer så du har mulighed for at vælge netop den model der passer til dine behov, med overflader i både messing, krom, og nikkel.

  Det kan sammensætte Døregrebet med præcis de Rosetter, Nøgleskilte og Langskilte der passer til din stil og til dit låsessystem. Se kollektionen her.

  Træd ind i vores showroom

  Kom ind og besøg os i vores showroom. Du kan også booke en tid på 53 74 73 04 hvor vi hjælper dig med råd og vejledning til netop dit behov.

  Language
  Danish
  Open drop down