Søg

  Drømmer du om et dørhåndtag i en luksuriøs sammensmeltning af design og kvalitet?

  Med et originalt dørhåndtag fra Søe-Jensen & Co. får du et tidløst design der patinerer elegant og er let at blankpolere. Det er håndværk du kan regne med. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores dørhåndtag! 

  Vi er stolte af kunne tilbyde dig det samme traditionelle håndværk som vi i 150 år har tilbudt Amalienborg, Hotel Nimb og mange, mange flere. 

  Hvorfor Søe-Jensen?

  Vi startede i 1860 og er i den tid blevet blandt Danmarks mest populære dørgrebsproducenter. I over 100 år har vi forskønnet Amalienborg, Kokkedal Slot og utallige hjem Danmark over. Et dørhåndtag fra Søe-Jensen består af tre elementer:

  ·      Luksuriøst design 

  ·      Solid konstruktion

  ·      Lang levetid

  Hvad gør Søe-Jensen til noget særligt?

  Et dørhåndtag fra Søe-Jensen er sandstøbt i meget ren messing, blankpoleret og ulakeret. Det betyder at det patinerer smukt over årene og let kan holdes skinnende blankt. Vi laver vores dørhåndtag i hånden og sikrer os at intet produkt forlader produktionen uden at have gennemgået ekstensiv kvalitetskontrol.

  Mit Søe-Jensen

  Et dørhåndtag skal komplimentere hjemmet. Derfor producerer vi dørhåndtag i en række variationer så du har mulighed for at vælge den model der passer præcist til dine behov, 

  ·      Overflade i messing, krom eller nikkel

  ·      Rosetter og langskilte til enhver konfiguration af låse. 

  TRÆD IND I VORES SHOWROOM

  Kom ind og besøg os i vores showroom. Du kan også booke en tid på 53 74 73 04 hvor vi hjælper dig med råd og vejledning til netop dit behov.

  Language
  Danish
  Open drop down