Søg

  Vi har lyttet til jer

  Og på den baggrund har vi lavet et oplæg med vores nye sortiment.

  Kendetegnet for vores oplæg er; I har kunder der efterspørger dørgreb med en finish helt i top. Kunder der værdsætter historie, og et bredt udvalg fra det klassiske til det moderne. Og endelig kunder der forventer højeste kvalitet til priser, der er til at betale. Det kan vi.

  På basis af jeres input har vi endvidere udvidet vores produktion af massive cylinderkapper i størrelser der matcher jeres behov. De er klar.

  Nedenfor finder du en invitation til vores showroom, hvor du kan se og mærke produkterne.

  Vil du i gang med det samme har vi sammensat 2 startpakker. Begge pakker tilbydes til og med 15. maj 2021. Du finder dem herunder.

  Har du spørgsmål, så kontakt os allerede idag. Du finder email og mobil herunder.

  Med venlig hilsen

  Helle

  Book din plads nu

  Benyt formen her, alternativt skriv en e-mail til ha@soe-jensen.dk eller ring på mobil: 53747304.

  Vælg mellem 4 onsdage og skriv om du kommer 13-14:30 eller 15-16:30.

  - Onsdag den 28. april

  - Onsdag den 5. maj

  - Onsdag den 12. maj

  - Onsdag den 19. maj

  Af hensyn til Corona regler er der begrænset med pladser, så book din plads allerede idag.

  Startpakke 1

  Pakken er sammensat med henblik på at have et fornuftigt udvalg, så du kan komme igang. Du finder foto af produkterne herunder og der kan du endvidere klikke på link der fører dig til produktsiden. Vi tilbyder pakken med 35% rabat. Som en ekstra fordel kan du i forbindelse startpakken tilkøbe andre produkter med samme rabat som din startpakke. Prisen for hele pakken er kr. 32.786 ex. moms.

  Startpakke 2

  Pakken er sammensat med henblik på at have et fornuftigt udvalg, og hvor du allerede har kunder. Du finder foto af produkterne herunder og der kan du endvidere klikke på link der fører dig til produktsiden. Vi tilbyder pakken med 45% rabat. Som en ekstra fordel kan du i forbindelse startpakken tilkøbe andre produkter med samme rabat som din startpakke. Prisen for hele pakken er kr. 48.356 ex. moms.

  Henrik Skovkjær Dansk Låseservice

  Jeg har nu arbejdet med Søe-Jensen & Co.’s produkter i et år, og må sige at glæden ved at arbejde med de unikke håndlavede produkter afspejler sig tydeligt i kundernes glæde over det færdige resultat.

  Jeg er fascineret af kvaliteten generelt, den massive ubehandlede messing som kommer til udtryk i produkternes vægt, ikke mindst cylinderringene er her helt særlige.

  Vores øvrige kollektion

  I vores showroom kan du endvidere se vores samlede sortiment, og både se og mærke kvaliteten i messing, krom, og nikkel. Og har du kunderne, kan vi også lave produkterne med bruneret overflade.

  Language
  Danish
  Open drop down