Søg

  Kokkedal Slot

  Søe-Jensen har været i Danmark i mere end 150 år

  Det betyder, at kan du finde Søe Jensen & Co. produkter overalt I Danmark. Det gælder både private boliger, offentlige bygninger, hoteller, slotte og andre kulturinstitutioner. Som noget helt specielt har Søe Jensen også været anvendt i DSB togvogne helt op i 1970'erne, hvor Søe Jensen & Co. var leverandør af toiletlås og dørgreb. Både toiletlås og dørgreb sælger vi stadig idag.  

  Billedet herover er fra Kokkedal. Billedet nedenfor er Hotel Nimb ved Tivoli der i forbindelse med en nylig nyrenovering også valgte dørgreb fra Søe Jensen & Co. 

  Nimb

  Enkelt og elegant

  Dørgrebet her hedder Creutz, men er også kendt som Københavner grebet, Krydsgrebet og Krøk grebet.

  Søe-Jensen har leveret Creutz til Amalienborg med langskiltet Hauser som illustreret her (der på det tidspunkt blev døbt Amalienborg langskiltet).

  Du finder både Creutz og Hauser langskilt i flere størrelser og legeringer. Du kan finde Creutz 94 her.

  Strandridergaarden fra 1895

  Da denne utrolig flotte palæejendom er tegnet af arkitekten Thorvald Bindesbøll. Den modtog ReNover prisen 2020 efter en gennemgribende renovering.. Vi er stolte over at de her valgte Søe-Jensen & Co. dørgreb og langskilte. Du kan finde en beskrivelse ef hele projektet her. Valget faldt på Weingarden dørgreb og Morsini langskilt i krom som vist på foto. 

  Strandriddergaarden

  En af de mest populære gennem tiden

  Grebet hedder Weingarden, og går også under navnet S-grebet.  Det har været en del af vores sortiment i mere end 100 år. Vi sælger altså præcis samme produkt som vores forfædre kunne købe, på det tidspunkt, hvor de første biler kom til Danmark. På det tidspunkt var Weingarden kun i Messing, hvor du i dag også kan få det i Krom og Nikkel (som foto)

  Toiletlås, anvendt i DSB togvogne

  Her finder du den toiletlås som blev anvendt i danske togvogne indtil slutningen af 1970'erne, og som stadig er en af vores mest populære produkter.

  Language
  Danish
  Open drop down